ŞUTİM Esnafından Büyükşehir’e Teşekkür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

ŞUTİM Esnafından Büyükşehir’e Teşekkür

Şanlıurfa Ticaret Merkezi’ne bağlı Sebze ve Meyveciler Hal Pazarında mevcut yolun yetersiz olduğu yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki yol genişletme çalışmalarının ardından başladığı asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Asfaltlama çalışmasına sabahın erken saatlerinde başlatan ve gece geç saatlere kadar sürdüren Büyükşehir Belediyesi, çalışmalardan dolayı esnafın takdirini topladı.

Sebze ve meyve taşımacılığı yapan araçların her gün kullandıkları güzergâhlarda yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçen Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği yol genişletme çalışmaları kapsamında yolların genişliğini ise yaklaşık iki katına çıkardı.

ŞUTİM’de nakliyecilik yaparak geçimini sürdüren Mehmet Garipbaş, Büyükşehir Belediyesi’nce  yürütülen hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Yapılan yol genişletmesi ve asfaltlama çalışması çok güzel oldu. En azından yollarımız eskiye nazaran genişledi. Daha iyi daha güzel oldu. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Diğer bir ŞUTİM esnafı İbrahim Halil Kara ise “Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasıyla birlikte sıkışıklık giderildi. Asfaltımız 10 numara oldu. Bizde artık esnaf olarak burada daha düzenli durmamız gerekiyor. Umarım esnaf kardeşlerimiz duyarlı olurlar” diye konuştu.



3 Kas�m 2016 Per�embe 17:16

http://www.urfa63haber.com/haber/sutim-esnafindan-buyuksehire-tesekkur--4552.html