Eyyübiye’lı Çalışmalardan Memnun

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

Eyyübiye’lı Çalışmalardan Memnun

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçenin birçok bölgesinde farklı ekiplerle kilitli beton parke taşı döşeme, stabilize yol yapım ile yeni yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler vatandaşların takdirini kazanıyor.

Yenice mahallesinde alt yapısı tamamlanmış alanlarda yeni yol açan ekipler bir yandan da kilitli beton parke taşı döşeme ile vatandaşların kış aylarındaki çamurlu yol mağduriyetinin önüne geçiyor.

İlçedeki vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen ekipler son olarak Yenice Mahallesindeki bazı Sokaklarda kilitli beton parke taşı döşeme işinin sonuna geldi. Bazı Sokaklarda da çalışma yürütecek ekipler bu bölgede 40 bin metre kare taş döşeyecek.

Osmanlı Mahallesi, Yenice ve Akşemsettin mahallesinde de alt yapısı tamamlanmış alanlarda yeni yol açma çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler vatandaşların takdirini kazanıyor.

Yenice mahalle muhtarı Muhittin Göktaş ve mahalle sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler. Muhtar Göktaş ve vatandaşlar,” Allah Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’den razı olsun. Kış aylarında zorluk çekiyorduk. Çamurdan dolayı yürüyemiyorduk. Ama 15 gündür Eyyübiye Belediyesi ekipleri mahallemizde çalışmalarını sürdürüyorlar. İnşallah kısa zamanda bitirecekler. Bizler Başkanımız Mehmet Ekinci ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. “ dediler.



1 Kas�m 2016 Sal� 12:44

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyeli-calismalardan-memnun-4520.html