Suruç Kayyum Başkanı’ndan Başkan Baydilli’ye Ziyaret

Kararname ile Suruç Belediyesi’ne Kayyum Belediye Başkanı olarak atanan Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret etti.

Suruç Kayyum Başkanı’ndan Başkan Baydilli’ye Ziyaret

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı kararname ile geçtiğimiz aylarda Suruç Belediyesine kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ziyaret etti.

Başkan Baydilli’nin geçtiğimiz günlerdeki ziyaretine ve Suruç Belediyesine verilen desteğe teşekkür amacıyla ziyaret gerçekleştiren Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz, Başkan Baydilli ile yapılan hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Suruç Belediyesi’ne Kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz’ün ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Açıkgöz’e teşekkür etti.  Başkan Baydilli, “Suruç Belediyesine atanan Sayın Vali Yardımcımız bizleri ziyaret etti. Kendileriyle yapılan hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine elimizden geldiğince her türlü desteği vereceğimizi belirttim. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Baydilli, ziyaret sonrası Suruç Belediye Başkanı Açıkgöz'e Nar tanıtım günleri kapsamında açılan fotoğraf sergisini gezdirdi.



26 Ekim 2016 �ar�amba 11:26

http://www.urfa63haber.com/haber/suruc-kayyum-baskanindan-baskan-baydilliye-ziyaret-4465.html