Siverek Kırsalında Yol Çalışmaları Sürüyor

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Siverek Kırsalında Yol Çalışmaları Sürüyor

Kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Siverek Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde kilitli parke taşı döşeme ve asfaltlama yaparken, kırsal mahallelerde mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince bir süre önce mahalle içi yol yapımına başlanan Kazgöl ve Hamamören mahallelerinde çalışmalar sona erdi. Tamamlanan çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle görüştü.

Başkan Yardımcısı Öncül çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Ekiplerimizin kırsal mahallelerimizde yaptıkları çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için Kazgöl ve Hamamören mahalleleri sakinleriyle görüştük. Mahalle sakinlerinin çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını gördük. Arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmış, teşekkür ediyorum.”

Hedeflerinin yağışlar başlamadan önce kırsal ve merkez mahalleleri çamurdan kurtarmak olduğunu belirten Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Hamamören mahallesi sakini Veysel Yeşilgöl, çalışma öncesi mahalle içinin berbat durumda olduğunu söyleyerek, “Mahalle içinde ulaşım sağlanamıyordu. Çok sıkıntı çekiyorduk. Şuanda çok iyi, memnunuz, yapılan çalışma çok iyi. Eskiye göre süper. Belediye Başkanımıza yaptığı çalışma için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



25 Ekim 2016 Sal� 08:41

http://www.urfa63haber.com/haber/siverek-kirsalinda-yol-calismalari-suruyor-4448.html