İçi Boş Temennilerle Uğraşacak Vaktimiz Yok

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesiyle çalışma toplantısı gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “İçi boş temennilerle zaman kaybetmektense, uygulanabilir projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

İçi Boş Temennilerle Uğraşacak Vaktimiz Yok

Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Başkan Çiftçi’nin ziyaretinde TÜMSİAD Çevre ve Şehircilik Komisyonu tarafından Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerileri konulu çalışma toplantısı gerçekleştirildi. Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği toplantının daha sıklıkla gerçekleştirilmesi konusunda görüş beyan edildi.

Çalışma toplantısı hakkında açıklama yapan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, toplantının ana amacının şehircilikle ilgili sorunların konuşulması olduğunu söyledi. Başkan Sade, “TÜMSİAD olarak çare üretemediğimiz veya çözümü mümkün olmayan sorunlarla ilgilenip zaman kaybetmek istemiyoruz. Bir sorunu dile getirirken beraberinde çözüm önerisini de sunuyoruz. Çözüm önerilerimizi belirlerken de uygulanması ve tatbik edilmesi mümkün olan önerileri dile getiriyoruz. TÜMSİAD olarak teknik altyapıya sahip bir ekibimiz var. Başkanımızın bir önceki ziyaretlerinde de kendilerine ayrı konularda sunumlar yapmıştık. Onların gerçekleştiğini görünce bu memleketin gelişmesinde bizim de katkımız olmuştur diye mutlu oluyoruz. Şahsi beklentilerden uzak bir tavır sergiliyoruz ve bu yönümüzle de gurur duyuyoruz. Gece yarılarına kadar bize zaman ayıran ve derdimizle dertlenen başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizim derdimiz; Vatanımızdır, Ülkemizdir, Şanlıurfa’dır” şeklinde konuştu.

Toplantıyı değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi şu açıklamaları yaptı: “TÜMSİAD’ın Şanlıurfa ile ilgili vizyonunun, bizim Belediyecilik vizyonumuzla örtüştüğünü memnuniyetle görüyorum. Üretilen projelerde Şanlıurfa adına mutlaka yapılması gerekenler ve bir gelecek düşüncesi var. Nüfus artışımız ve Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olmamız, hem birçok problemi beraberinde getiriyor hem de bizi daha çok çalışmaya itiyor. Sunumundaki verileri çok ciddi buluyorum. Eğer doğru verilerle işe başlarsanız, doğru sonuçlar elde edersiniz. Şanlıurfa ile ilgili binlerce fikir üretilip proje düşünceleri ortaya konulabilir. Ancak önemli olan icra edilmesi mümkün projelerle uğraşıp zaman kaybetmemektir. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak içi boş temennilerle zaman kaybetmektense uygulanabilir projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz.”



20 Ekim 2016 Per�embe 19:02

http://www.urfa63haber.com/haber/ici-bos-temennilerle-ugrasacak-vaktimiz-yok-4393.html