Bulşan ve Çiçek Ailelerinin Mutlu Günü

Ahmet Bulşan ve Enise Çiçek Çifti görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.

Bulşan ve Çiçek Ailelerinin Mutlu Günü

Eyyubiye Belediyesi Personellerinden Ahmet Bulşan ve Enise Çiçek Çifti dünya evine girdiler. Eyyubiye Çamlık Düğün salonunda yapılan düğünde Çiftlerın Nikahını Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kıyarken çiftlerın Nikah Şahitliğini Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Uysal, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av Ahmet Aksoy ve Mehmet Yiğit yaptı.

Kıyılan nikahın ardından Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Evlilik Cüzdanını geline verirken çiftlerden Şanlıurfa’nın çocuk nüfusunun ortalamasının altına düşmemelerini istedi.

Düğüne Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Halil Kırmızı, Eyyubiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Elgün, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, Ak Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Behemi Aşiretinin kanat önderlerinden Veysi Kaymaz ve birçok Sivil Toplum Kuruluş Yöneticileri Katıldı.

Düğüne katılamadıkları için Şanlıurfa Milletvekilleri evelenen çiftlere gönderdikleri telgrafla mutluluklar dilediler.

Düğün sonunda Damadın Babası Mehmet Ali Bulşan ve Ağabeyi Mahmut Bulşan şu açıklamayı yaptılar. “ Bizi bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dost ve akrabalarımıza gelemeyen dost ve akrabalarımız telefondan arayan, mesaj atan ve telgraf çekerek bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ederiz.” Dediler.

Gelin arabasının arkasındaki yazı gözlerden kaçmadı

Bizde urfa63haber.com ailesi olarak yeni evlenecek çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



19 Ekim 2016 �ar�amba 21:56

http://www.urfa63haber.com/haber/bulsan-ve-cicek-ailelerinin-mutlu-gunu-4381.html