Başkan Bağıban, Yaşanan Olaylardan Dolayı Üzgünüz

Bağıban, “Yeni Malatyaspor maçından sonra yaşanan nahoş olaylardan dolayı Şanlıurfaspor kulübü olarak üzüntülüyüz” dedi.

Başkan Bağıban, Yaşanan  Olaylardan Dolayı Üzgünüz

 

Kulüp başkanı İsmail Bağıban açıklamasında; “Tribünde gerçekleşen bazı olayları yatıştırmak için saha içine girerek tribüne gittik ve olay olmaması için müdahalede bulunduk. Seyircilerimizi yatıştırdık. Her iki taraftardan bazı kişiler birbirlerine sataşarak olay çıkarmak istediler. Bizler herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için elimizden geleni yaptık. Biz tribünün önüne gidince iki taraftan da bazı kişilerin provokatör olduğunu ve olayları kışkırttığı emniyet tarafından yapıldı.

Sonuçta yine de istemediğimiz bazı hareketler olduğunu gördük. Bu yapılan davranışların hiç te hoş olmadığını düşünüyoruz. Bu hareketlerin ne Şanlıurfa’ya nede Şanlıurfaspor taraftarına yakışacak hareketler olmadığını hepimiz biliyoruz” dedi.

 

Bu işin birilerinin provakate edildiğini ve birilerinin taraftarını harekete geçirdiğini ifade eden Bağıban, “Ne kadar da olayları yatıştırmak için elimizden geleni yapmaya kalksak ta bazı şeylerin ucu koptu. Şanlıurfaspor taraftarına yakışmayacak bazı hareketleri oldu. Farkında olmadan yapılan bazı davranışlar da bizi çok üzdü. Futbol karşılaşmalarında bu davranışları biz tasvip etmiyoruz ve kınıyoruz. Bazı insanların olayları kışkırttığını ve bazı insanlarında bu tür insanların arkasından gitmeleri bizleri son derece üzmüştür. Bir kulüp başkanı olarak bu tür olayların olmaması için elimizden geleni yaptık ve daha da yapmaya devam edeceğiz.

Futbol bir coşkudur, bir oyundur ve birlik beraberliktir. Bu tür olayları hiçbir Şehire bağlamamız mümkün değildir.

Bazı insanların dolduruşuna gelmememiz gerekiyor. Herkes aynı şeyleri düşünmüş olsa kan gövdeyi götürür, bunlar yanlış şeyler. Futbolun maksadı birlik ve beraberlik ayrıca gençliğe daha güzel şeyler yaşatmaktır.

Futbolun içinde her şey var. Kaybetmekte kazanmakta, 3 sonuçlu bir oyun bu. Geçmişte Malatya’nın bize yaptığı hareketleri de kimseye mal etmemek lazım. Bizim takımda Bu maçta stadı Türk bayrakları ile donatarak güzel bir atmosfer oluşturdu. Şanlıurfaspor kulübü ve Başkanı olarak tüm yönetimim adına yaşanan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumuzu bildiriyor.

 Bu tür olayların yaşanmaması için elimizden geleni yapacağımızı söylüyor. Futbolun coşku içinde izlenmesini tavsiye ediyoruz. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



17 Ekim 2016 Pazartesi 20:10

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bagiban-yasanan--olaylardan-dolayi-uzgunuz-4357.html