Büyükşehir Belediyesi Balkan Güreş Şampiyonasından Madalya İle Döndü

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından bu yıl Bursa'da yapılan Minikler Balkan Güreş Şampiyonasına Şanlıurfa'yı temsilen katılan Lezgin Çeki, 2'ncilik ödülünü alarak Urfa'nın gururu oldu.

Büyükşehir Belediyesi Balkan Güreş Şampiyonasından Madalya İle Döndü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her spor branşında olduğu gibi güreşte de başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Bu yıl Bursa'da düzenlenen Minikler Balkan Güreş Şampiyonasına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Lezgin Çeki, 38 kiloda  Başkan 2'ncisi olarak kente madalya ile döndü. Minderde kıran kırana geçen mücadelelerde güçlü rakipleri karşısında Lezgin Çeki, güzel oyunlar çıkararak rakiplerini alt etmeyi başardı.

Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyonaya, Türkiye'nin yanı sıra Slovenya, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve Moldova'dan 243 sporcu mücadele ederken, Çeki aldığı madalya ile salonda Şanlıurfa adını defalarca tekrarlattıran sporcu oldu.

Ödülünü federasyon yetkililerinden alan Çeki, önümüzdeki yıllarda güreşte daha iyi başarılar alarak Şanlıurfa'nın adını tüm dünyaya tanıtacağını söyledi.  



15 Ekim 2016 Cumartesi 17:51

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-belediyesi-balkan-gures-sampiyonasindan-madalya-ile-dondu-4334.html