Başkan Ekinci, Gençliğe Önem Veriyoruz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Makedonya’da düzenlenen Balkan Şampiyonasında şampiyon olarak Şanlıurfa’ya dönen 14 yaşındaki Mehmet Ali Ravi’yi ödüllendirdi.

Başkan Ekinci, Gençliğe Önem Veriyoruz

Daha önce şampiyon olması halinde kendisine laptop hediye edeceğini ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu sözü tutup ülkemize altın madalya alarak dönen Mehmet Ali Ravi’nin hediyesini verdi. hediyesini Başkan Ekinci’den alan Ravi, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.

Başkan Ekinci hediyeyi verdikten sonra şu açıklamayı yaptı ‘’Eyyübiye’nin gençleri çok şükür kendilerini spora verdikleri zaman, eğitime verdikleri zaman çok güzel sonuçlar elde ediyorlar. Yanımızda Mehmet Ali Ravi kardeşimiz var. Judo Yıldızlarında Mehmet Ali Ravi kardeşimiz Türkiye Birincisi oldu. Daha sonra Milli Takıma seçildi. Milli Takımda balkan şampiyonu oldu. Dolayısıyla bizlerde hem gençleri teşvik etmek, hem de diğer gençlerin önünü açmak adına başarılı gençlerimizin bu motivasyonu artırmak adına bu gencimizin şahsında diğer gençleri de inşallah ödüllendireceğiz. Mehmet Ali Ravi kardeşimize bir laptop bilgisayar hediye ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte sadece balkan şampiyonu değil, Avrupa şampiyonu da olur. Hatta inanıyorum ki dünya şampiyonu da olur. ‘’ dedi



14 Ekim 2016 Cuma 14:50

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinci-genclige-onem-veriyoruz--4318.html