Büyükşehir'den Eyyübiye'ye Bir Bulvar Daha

Şanlıurfa'da ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, aynı bilinçle Eyyübiye'de bir bulvar yapımı için daha kolları sıvadı.

Büyükşehir'den Eyyübiye'ye Bir Bulvar Daha

Büyükşehir Belediyesi, yıkımını gerçekleştirdiği 31 meskenin ardından bölgede açacağı bulvarla Eyyübiye - Çevre Yolu arasındaki bağlantıyı sağlayacak. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Nihat Çiftçi’nin talimatı ile düzensiz yapılaşmadan dolayı yıllardır yol sorunu yaşayan Eyyübiye'ye 30 metrelik yeni bir bulvar yapımı için çalışmalarına başladı.

Bölgede kamulaştırılan evlerin yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından bulvar yapımına başlayan Büyükşehir Belediyesi bölgedeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Eyyübiye'deki Selçuklu Mahallesinde 30 ev ve bir iş yerini yeni yol yapımı için kamulaştıran ve yıkımını gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgede açtığı yol ile Eyyübiye - Çevre Yolu arasındaki bağlantıyı sağlamış olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu yeni yollar ve yeni bulvar çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarıyla vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile kent genelinde değişim ve dönüşümün yaşandığını anlatan vatandaşlar, "Allah razı olsun önceden yollarımız yoktu. Mahalle aralarında bir araç karşı yönden geldiği zaman diğer araç geçemiyordu" dedi.



12 Ekim 2016 �ar�amba 12:00

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehirden-eyyubiyeye-bir-bulvar-daha-4282.html