Akçakale Prestij Caddesine Kavuşuyor

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için ilçelerde “Prestij Caddesi Uygulaması” başlatan Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Akçakale Prestij Caddesine Kavuşuyor

Kent merkezi ve ilçelerde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştirerek hazırlamış olduğu plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm Şanlıurfalının takdirini toplayarak geleceğin modern yollarını inşa ediyor. 

Bu kapsamda Her ilçeye prestij caddesi yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi,  Birecik, Haliliye, Hilvan, Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar, Suruç ve Bozova'nın ardından Şimdide Akçakale'de başatmış olduğu prestij cadde uygulamasını tamamlıyor.

 

Başlatılan uygulama ile ilk olarak ilçenin alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi ardından üstyapıyı sıcak asfalt ve çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor. 

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Akçakaleliler, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Allah Razı olsun yollarımız eskiden çamur içerisindeydi, şimdi ise yollarımız ilk kez asfaltla buluştu" şeklinde konuştular.

 

BÜYÜK PROJELER TAM HIZ İLERLİYOR 

Büyükşehir Belediyesinin her ilçeye yapmayı planladığı semt pazarı, spor kompleksi ve semt saha çalışmaları kapsamında Akçakale'de tam hız ilerleyen çalışmalar gelecek aylarda Akçakalelerin hizmetine sunulacak.

 

 

 



10 Ekim 2016 Pazartesi 14:29

http://www.urfa63haber.com/haber/akcakale-prestij-caddesine-kavusuyor-4253.html