Ceylanpınar’da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Ceylanpınar ilçe merkezinde yeni yerleşim alanlarından olan Bahçelievler Mahallesi B Küme evlerinde alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Ceylanpınar’da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Mahalle sakinlerinin memnun kaldığı çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ilçe genelinde devam eden kanalizasyon çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirtti. 

Çalışmalar kapsamında alt yapısı bulunmayan Bahçelievler Mahallesi B Küme evlerinde Su ve Kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarının sürdürüldüğünü dile getiren Bayol, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Bahçelievler Mahallemiz B Küme evleri bölgesinde kanalizasyon ve içme su şebekesi çalışmaları yürütülüyor. Yeni bir yerleşim yeri olan bu bölgede vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiren Belediye Başkanımız Menderes Atilla, yetkili kurumlarla yapmış olduğu görüşmeler sonrasında kanalizasyon olmayan bu bölgemize içme suyu ve kanalizasyon çekilmesini karar verildi. Şu anda su şebekesi çalışmaları ve kanalizasyon çalışmaları devam ediyor." dedi.

 

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacağını ifade eden Bayol, "Bu bölgemizde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından inşallah üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Ceylanpınar Belediyesi olarak yerleşim yerine yeni açılan alanlarda alt yapı çalışmalarını tamamlayıp kış ayına girmeden üst yapıyı da tamamlamaya çalışacağız. Ceylanpınar Belediyesi olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ŞUSKİ Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

 

Mahalle sakinlerinden İbrahim Kerteş de mahallede devam eden alt yapı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ŞUSKİ Genel Müdürüne teşekkür etti.



25 Eyl�l 2016 Pazar 18:13

http://www.urfa63haber.com/haber/ceylanpinarda-altyapi-calismalari-devam-ediyor-4089.html