Müjde Gibi Yapılandırma Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesine hizmet veren ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan aboneler için düzenlenen yapılandırma bir çok vatandaşın taleplerine göre taksitlendirilerek devam ediyor.

Müjde Gibi Yapılandırma Devam Ediyor

23/08/2016 tarih ve 29810 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 Sayılı Kanun Genel Tebliğde ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan aboneler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılandırma cetveli çıkarıldı. 

31 Ekim tarihinde bitecek olan yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşlar borçlarını 36 aya varan taksit imkanlarıyla verme olanağı sağlarken aynı anda faiz affı da mevcut oluyor.

Yıllarca ödenmemiş ve birikmiş olan faturaların gecikme faizleri peşin ödemelerde sıfırlanırken, vatandaşların istemesi doğrultusunda hem faiz indiriminden faydalanıp hem de 36 aya yayılan ödeme koşullarından faydalanabilecek. 

Yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların Alo 153 Çağrı merkezini arayarak veya ŞUSKİ tahsilat veznelerine gitmeleri gerekmektedir.

 

Kanunun getirdiği bu ve birçok imkânlardan yararlanmak için son başvuru süresi 31 Ekim 2016 saat 05.00'dir.

 

 



22 Eyl�l 2016 Per�embe 22:31

http://www.urfa63haber.com/haber/mujde-gibi-yapilandirma-devam-ediyor-4064.html