Başkan Yılmaz, Mesire Alanındaki Çalışmaları İnceledi

Belediye başkanı Resul Yılmaz Siverek’te bulunan mesire alanı bölgesinde yapımı devam eden yenileme ve genişletme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Yılmaz, Mesire Alanındaki Çalışmaları İnceledi

Belediye başkanı Resul Yılmaz ve Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu belediye fidanlığında bulunan piknik alanında park ve bahçeler müdürlüğü tarafından yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Fidanlık yanında bulunan 20 dönümlük arazide çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz şöyle dedi  “ Şu anda fidanlık alanımızdayız, burası Siverekli vatandaşlarımızın gelip nefes aldığı piknik yaptığı bir yer, burada yeniden çevre düzenleme çalışmaları yapılarak bordur taşı döşendi, çim ekimi ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

Hemen yanında bulunan 20 dönümlük alanda ise çalışmalar harıl harıl devam ediyor, çalışmalar bittiğinde toplamda 80- 90 dönümlük alanı piknik alanı yapıp halkımızın hizmetine sunacağız, Siverek’te bunun gibi birkaç yer daha yapıp vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirdikleri hafta sonları aileleri ile birlikte gelip piknik yapabilecekleri ortamlar oluşturacağız,  biz her şey Siverek için diyerek 7 gün 24 saat ekiplerimizle birlikte çalışmalara devam edeceğiz” dedi. Başkan Yılmaz yapılan çalışmaların 2 ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.



22 Eyl�l 2016 Per�embe 21:41

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yilmaz-mesire-alanindaki-calismalari-inceledi-4062.html