Yılmaztekin’den LPG Fiyattına Tepki

Şanlıurfa’da Yüksek Fiyattan Satılan LPG satışını Bakanımız ve tüm Ak Parti milletvekilleri olarak bu işin takipçisi Olacağız.

Yılmaztekin’den LPG Fiyattına Tepki

Şanlıurfa Kamuoynda Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Akaryakıt İstasyonlarında satılan LPG Fiyatlarında Bayiler tarafından Tekeleşmey gidilerek rakabet ortamının kaldırılmış olmasından dolayı oluşan tepkilere Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin’den Sosyal Medya hesabından katıldı.

Milletvekili Yılmaztekin Sosyal Medya hesabındaki açıklamasında Şanlıurfa’a nın Bakanı ve Milletvekilerı olarak bu konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

Milletvekili Yılmaztekin açıklamasında “Ankara'da tavan fiyat 2.62 ancak Ankara'da LPG genelde 2.10-2.30 fiyatları arasında satılıyor.Normal şartlarda istasyonlar birbiri ile rekabet etmek için fiyatları aşağı çekerler.Ancak Urfa'da istasyonların kendi aralarnda anlaşarak benzer fiyatlardan satış yapmakta oldukları açıktır.

Şanlıurfa'da tavan fiyat şuan 2.74 TL.gibi yüksek bir rakamdır.Suruç, Hilvan gibi ilçelerdeki istasyonlar ise rekabeti işleterek 2.05-2.20 civarında satış yapabildiklerine göre ortada haksızlık olduğu açıktır.

Bu mânada;bu haksızlığın giderilmesi ve Türkiye fiyatlarında alımın sağlanması için ilgili kurumlar nezdinde temaslar başlamıştır.Sn.Bakanımız ve tüm Ak Parti milletvekilleri olarak bu işin takipçisi olduğumuzu Urfalı hemşehrilerimize saygıyla beyan ederiz “ dedi



22 Eyl�l 2016 Per�embe 20:32

http://www.urfa63haber.com/haber/yilmaztekinden-lpg-fiyattina-tepki--4060.html