İnternet Yayıncıları Başkan Ekinci'yi ziyaret etti.

İnternet Yayıncılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret ederek platformun kuruluş amacı, çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

İnternet Yayıncıları Başkan Ekinci'yi  ziyaret etti.

Ziyarette platform hakkında bilgi veren Başkan Ahin Güneş, “Bugün Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciyi ziyaret ederek platformuz hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

Şanlıurfa’da iki derneğin bir arada hareket edip bir platform adı altında toplanmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Güneş, “Bu sayede uzun zamandır Şanlıurfa’nın kanayan yarası olan internet medyasının sorunlarını çözmeye çalışacağız. İnternet medyacılığı günümüzün gelişen sektörleri arasında yer alıyor. Bu gelişimle birlikte sıkıntılar da yaşanabiliyor. Biz de bu sıkıntıları en aza indirebilmek için tek çatı altında birleştik. Şu anda ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştirdik. Sizin de bu konudaki hassasiyetinizi bildiğimiz için elinizden geldiği kadarıyla bizlere destek olacağınıza inanıyoruz. Zira internet medyasındaki başıboşluk ister istemez hem kurumları, hem de medyayı olumsuz etkiliyor. Amacımız bunun önüne geçerek internet medyasını daha kurumsal, daha güvenilir ve profesyonel düzeye çıkarmaktır, ” dedi.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, internet yayıncılığı yapan basın mensuplarının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini, bu platformun çıkış amacını yürekten desteklediklerini ifade etti. Bunun için bu yönlü atılan adımların olmasından mutlu olduğunu, bu güzel platforma her zaman etik kuralları içerisinde destek vereceklerini ve Urfa’da iki derneğin bir araya gelerek kurduğu platformla çıktıkları bu yolda başarılar dilediğini vurguladı.



22 Eyl�l 2016 Per�embe 13:24

http://www.urfa63haber.com/haber/internet-yayincilari-baskan-ekinciyi--ziyaret-etti-4052.html