Eyyubiye’de Fuhuş İddiası Mahalleyi Ayaklandırdı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyupkent Mahallesinde Yabancı uyruklular tarafında bir evde fuhuş yapıldığı iddiası mahalleliyi ayaklandırdı.

Eyyubiye’de Fuhuş İddiası Mahalleyi Ayaklandırdı.

Edilen bilgiye göre Olay 22:30 sıralarında Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpkent Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Suriyeliler tarafından bir evde fuhuş yapıldığı duyumu üzerine Mahalle sakinleri fuhuş yapılan eve giderek burada fuhuş yapıldığını iddia edilmesi üzerine Mahalle sakinleri ve Suriyeliler arasında yaklaşık 35 -40 kişilik iki gurup arasında taşlı sopalı kavga başladı.

Diğer Mahalle sakinleri tarafından olayların daha da büyümemesi için 155 polis imdat hattı aranarak olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri geldi. Güvenlik güçlerinin gelmesi ile Suriyelilerin yüzlerini bez parçaları ile kapatarak olay yerinde uzaklaştıkları göründü.

Olay yerine çok sayıda güvenlik güçlerinin gelmesi ile olay son bulundu. Çevrede olayların tekrarlanmaması için geniş güvenlik tedbirleri alınarak olayla ilgili göz altılar var. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. 



16 Eyl�l 2016 Cuma 23:16

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyede-fuhus-iddiasi-mahalleyi-ayaklandirdi-3987.html