Büyükşehir İki Bayramı Bir Arada Yaşattı

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde Kurban Bayramı mesaisini sürdürerek vatandaşların sorunlarını gideren Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesinde yıllardır yaşanan içme suyu sorununa çözüm üreterek vatandaşlara çifte bayram yaşattı.

Büyükşehir İki Bayramı Bir Arada Yaşattı

Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına mesai kavramı tanımadan çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, bir yandan il genelinde sürdürdüğü üst yapı, yeşillendirme, çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmaları ile vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Kurban Bayramı olmasına rağmen vatandaşların sorunlarına yönelik çalışmalar üreten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesinde yıllardır yaşanan alt yapı soruna kalıcı çözümler üreterek mahalleyi temiz içme suyuna kavuşturdu.

 

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede fizibilite ve projelendirme çalışması başlatıldı.  sürdürülen geniş kapsamlı çalışmalar ile Büyükşehir Belediyesi Arıtma tesisinden 500 Haneli Konuklu mahallesine 20 bin metre içme suyu hattı çekilerek vatandaşlara kaliteli içme suyu verilmeye başladı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sayesinde çifte bayram yaşadıklarını belirten Konuklular, Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ettiler.

 

Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu ise, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi’ye ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi bize iki bayramı bir arada yaşattı. Artık evlerimizde her gün 24 saat kesintisiz Arıtma suyu akacak Allah razı olsun" dedi.

 



15 Eyl�l 2016 Per�embe 17:32

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-iki-bayrami-bir-arada-yasatti-3968.html