Büyükşehir'den Örnek Çalışma

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik başlattığı et dağıtımını tamamladı.

Büyükşehir'den Örnek Çalışma

Hafta başından bu yana devam eden dağıtım çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili İsa Kızıldemir, tüm Şanlıurfalıların bayramını kutladı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tespit ettiği maddi olanakları kısıtlı ailelere et dağıtım gerçekleştirdi. Hafta başından bu yana devam eden çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken, ekipler adreslere tek tek giderek yardımları ulaştırdı. Dağıtım sırasında bayram tebrikinde de bulunan ekipler, olası diğer eksiklikler hakkında da vatandaşlardan talep topladı.

Çalışmaları takip ederek yardımların adreslere bizzat gönderilmesi için talimat veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Büyükşehir Belediyesi olarak kurban bayramı öncesi sosyal belediyecilik hizmetlerinin sürdüğüne dikkat çekti.

Kurban Bayramının tüm İslam alemine huzur getirmesini temenni eden Başkan Vekili İsa Kızıldemir, "Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında maddi durum imkansızlıklarından dolayı Kurban kesemeyecek olan vatandaşlarımız için et yardımı gerçekleştirdik. Ulaşım noktasında ise bayramın ilk üç günü toplu taşıma araçları ücretsiz olacaktır. Büyükşehir Belediyesi yeni aile mezarlığına ise 30 dakikada bir ek seferler başlatıp vatandaşlarımızın kabristan ziyaretlerini kolaylaştıracağız. Biz bu şehrin  alt, üst ve sosyo-kültürel yapısı ile kendini hizmete adamış belediyecilik hizmeti anlayışı içerisindeyiz. Bu düşüncülerle tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, ülkemize ve milletimize huzurlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 



11 Eyl�l 2016 Pazar 20:41

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehirden-ornek-calisma-3937.html