Yılmaztekin’den Bayramı Mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin Kurban Bayramı Dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaztekin Mesajında şu temenni ve dileklerde bulundu.

Yılmaztekin’den Bayramı Mesajı

Kıymetli hemşehrilerimin, Muhacir kardeşlerimin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum.

Bayramın hayır kapılarını aralamasını, birlik ve beraberliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum. Hem İslam Alemi olarak, hem de İslam'ın son kalesi Türkiye olarak çok zor sınavlar verdiğimiz şu günler; kardeşliğimizin, birbirimize duyduğumuz saygı ve sevginin, birbirimiz ile kucaklaşmanın çok daha kıymetli olduğu günlerdir.

 Dolayısıyla bu bayram, her bayramda olduğundan daha fazla özveriye, daha fazla kardeşlik ve bütünleşmeye vesile olmalıdır. Daha geçen bayram aramızda olan, yanımızda duran 248 kardeşimiz ve terörle mücadelede şehit olan nice askerimiz bu bayram bizlerle birlikte değiller.

Her biri vatanı uğruna hiç düşünmeden canlarını kahramanca ortaya koyarak ülkemizin selameti adına kendilerini feda ettiler. Bizler de bu şerefli mücadele için kendimizi feda etmeye hazırız İnşallah.

 Ömer Halis demir gibi nice kahraman vatan evladının kendini feda ettiği bu ülke; terörün her türlüsüne, onların destekçilerine ve coğrafi mühendislere fırsat vermeyecektir.

Bizler; geride kalanlar buna asla fırsat vermeyeceğiz. Rabbimden, ona sadakatimizin bir göstergesi olan Kurbanlarımızı; Ülkemizin üzerindeki her türlü belanın, şerrin ve fitnenin def'ine vesile kılmasını niyaz ediyorum. Kurban Bayramınızın Hayırlı ve Mübarek olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah'ın (CC) selamı, selameti ve rahmeti üzerinize olsun. 



11 Eyl�l 2016 Pazar 15:33

http://www.urfa63haber.com/haber/yilmaztekinden-bayrami-mesaji-3927.html