Bayramımız Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Birgül MESÇİ, Kurban Bayramının Kardeşliğimizin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.

 Bayramımız Kardeşliğimizin Pekişmesine Vesile Olsun

Mesçi, “Bayramların toplumsal dayanışma, birlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir, bu mübarek günlerde milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bayramlar vesilesiyle Kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek huzur dolu yarınlar için gayret içerisinde olmalıyız” dedi.

Bayramlar fakir fukaranın doyurulduğu, küslerin barıştırıldığı, sılayı rahimin zirve yaptığı zamanlardır. Birlik olma günü olan bayramlarda insanlar birbirlerinden kaçmamalı aksine yan yana gelerek Allah’ı anmalı ve birbirlerini hatırlamalıdırlar.

Bu Mübarek Kurban bayramında yine başta Filistin, Suriye, Irak, Mısır ve Myanmar olmak üzere dünyanın muhtelif yerlerinde Müslüman kardeşlerimizin hüznü, işgal edilmiş mazlum coğrafyaların burukluğu ve sömürülen, hakları gasp edilen bir insanlığın acısı var. Oysa sömürünün değil adaletin, çatışmanın değil diyalogun, savaşın değil barışın hakim olduğu bir dünyayı ve İslam Birliği’ ni kurmak mümkün.

ASKON olarak bir kez daha aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, huzur dolu günler diliyoruz.



11 Eyl�l 2016 Pazar 10:49

http://www.urfa63haber.com/haber/-bayramimiz-kardesligimizin-pekismesine-vesile-olsun-3921.html