Kirvem Belediye Olsun

Haliliye Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan “Kirvem Belediyem Olsun” sünnet şöleni kapsamında çocukların sünnet işlemleri devam ediyor. Hastanede gruplar halinde sünnet edilen çocuklar ile ailelerini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak sünnet şölenini sürdürdüklerini ifade etti.

Kirvem Belediye Olsun

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında geçen yıl başlattığı sünnet şöleniyle 180 çocuğa ulaştı. Haliliye ilçe sınırlarında ikamet eden ailelerin müracaatlarıyla yapılan incelemeler ve belirlenen programlar doğrultusunda çocuklar sünnet işlemleri de gruplar halinde devam ediyor. 

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi bölümünde 12 çocuğun sünneti, uzman doktorlar tarafından gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ile birlikte çocuklar ile ailelerini ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol’u Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Melis Kurt ve hastane personeli karşıladı. Sünnet olan çocukları ziyaret eden Başkan Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketlerini ve cesaretlik belgesini sünnet olan çocuklara takdim etti.

 

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak sünnet şöleni etkinliğinin devam ettiğini ifade eden Başkan Fevzi Demirkol, açıklamasında şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz kirvem belediye olsun kampanyasında bu yılda sünnetlere başlamış olduk. Bu sünnetlerimiz, Mehmet Akif İnan Hastanesi’nde tamamıyla sağlık ve hijyen şartlarında gerçekleşmektedir. Doktorlarımızın nezaretinde fenni usullarla sünnetler yapılmaktadır. Bu sünnetimize katkılarından dolayı Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi’nin başhekimine, doktorlarımıza, anestezi uzmanlarına, sağlık çalışanlarının tamamına teşekkür ediyorum.”

 

İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ise, “Böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a ve hastane çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Fevzi başkanımız daha önce herkesin abisiydi şimdi kirvelik de çıktı. Şanlıurfa’nın kirvesi olarak güzel hizmetlere vesile olacaktır” diye konuştu.

 

Çocuklarını sünnet ettiren aileler ise Haliliye Belediyesine ve Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti. Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şölenine müracaat etmek isteyen aileler; Haliliye Belediyesinin Kadri Eroğan Caddesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası’ndaki Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile 444 22 63 Beyaz Masa Birimi’ne başvuruda bulunabilirler.



8 Eyl�l 2016 Per�embe 20:00

http://www.urfa63haber.com/haber/kirvem-belediye-olsun-3890.html