Yeni Galericiler Sitesinde Çalışmalar Sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni oto galericiler sitesindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Galericiler Sitesinde Çalışmalar Sürüyor

6 bin 100 metre olması belirlenen kanalizasyon hat döşeme çalışmalarının 2 bin metrelik kısmı tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, siteyi bir an önce tamamlayarak taşınma işlemini hızlandırmayı hedefliyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin taşınması için yeni galeri bölgesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yoğunluğun en asgari düzeye indirgenmesi ve şehrin nefes almasını sağlamak amacıyla ŞUSKİ'nin altyapı, Fen İşleri Daire Başkanlığının asfalt ve Ulaşım Daire Başkanlığının ise kavşak işine devam ettiği yeni galericiler bölgesindeki 6 bin 100 metre olması belirlenen kanalizasyon hat döşeme çalışmalarının 2 bin metrelik kısmı tamamlandı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR

Evren sanayi sitesinin karsısında yer alan çevre yolu batı bağlantı kavşağındaki yeni galericiler sitesinde; kooperatifin yapması gereken iç yollar, altyapı ve köprülü kavşak inşaatını üstlenen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlayarak taşınma işleminin hızlandırılmasını hedefliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmaların ardından yapılacak taşınma işlemi ile Cumhuriyet Caddesi üzerindeki işyerlerinin yıkımı gerçekleştirilecek.

AMAÇ; SORUNSUZ BİR ALTYAPI OLUŞTURMAK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen oto galericiler sitesinde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü teknik personelleri, tüm detayları gözden geçirerek altyapıda sorunsuz bir alan oluşturmak için çalışıyor.

Oto galericiler sitesinde teknik ekiplerce planlı ve tekniğine uygun altyapı uygulaması devam ederken, olası sel baskını ve benzeri bir afet durumu göz önünde bulundurularak malzemeler kullanılıyor.

 



6 Eyl�l 2016 Sal� 21:01

http://www.urfa63haber.com/haber/yeni-galericiler-sitesinde-calismalar-suruyor-3859.html