Eyyübiye Belediyesi Yol Çalışmalarına Hız Verdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla yol yapım çalışmalarına hız veren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Şahinler Mahallesi oldu.

Eyyübiye Belediyesi Yol Çalışmalarına Hız Verdi

İlçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri. Kış ayları öncesi yol standartlarını yükseltmeyi ve vatandaşların kış aylarında yol mağduriyeti yaşamasının önüne geçmeyi hedefleyen Eyyübiye Belediyesi ekipleri, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 İlçe genelinde merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, kırsalda ise stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler, Şahinler Mahallesinde devam eden stabilize yol yapım çalışmalarının 1 hafta daha süreceği belirtildi.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından Şahinler mahallesinde yapılan yol çalışmaları hakkında görüşlerini açıklayan Şahinler Mahalle Muhtarı Cuma Çelik,  Mahalleli olarak yol yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren Muhtar Çelik, ”Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye ve ekibine mahallemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz. Şahinler mahallemizin yolları yapılıyor, bu çalışmadan çok memnunuz. Eskiden mahallemizin yolları yoktu, çamurdan geçilmiyordu, şimdi ise artık mahallemiz çamurdan ve kötü görünümden kurtuldu. Tekrardan başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.” Dedi.



6 Eyl�l 2016 Sal� 17:08

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiye-belediyesi-yol-calismalarina-hiz-verdi--3856.html