Şehitlerimizi Rahmet Ve Minnetle Anıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldı. Resmi programın düzenlendiği Şehitlik Anıtındaki mozoleye çelenk koyan Başkan Nihat Çifti "Kahraman halkımızın Zafer Bayramı'nı kutlarken, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Şehitlerimizi Rahmet Ve Minnetle Anıyoruz

30 Ağustos 1922 Büyük Taarruz'un 94'üncü yıldönümü, tüm yurt genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da törenle kutlandı. Şanlıurfa'daki resmi tören Şehitlik Anıtındaki programla başladı.

Buradaki programa Vali Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Timuroğlu, kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın mesajlarının okunmasının ardından çelenk sunumu gerçekleştirildi. Şanlıurfa Valiliği'nde devam eden programda Vali Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali tebrikleri kabul etti.

Burada kısa bir değerlendirme yapan Vali Tuna, “30 Ağustos Zafer Bayramımızı gösterdiği şanlı kahramanlık ile Şanlı unvanını alan ilimizde coşkuyla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gururu ve sevincini yaşıyoruz" dedi. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "VATANIMIZIN GELİŞMESİ İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ"

Ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise: “Şanlıurfalı hemşerilerimin Zafer Bayramını tebrik ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu millet birçok zafere imza atmıştır. Biz de bu zafere layık olma noktasında vatanımızın gelişmesi için adımlar atıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” diye konuştu.



30 A�ustos 2016 Sal� 13:29

http://www.urfa63haber.com/haber/sehitlerimizi-rahmet-ve-minnetle-aniyoruz-3772.html