Karaköprü’de Kırsal Mahallelerde Hizmete Devam

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Örcünlü mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları devam ediyor.

Karaköprü’de Kırsal Mahallelerde Hizmete Devam

Karaköprü Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki kırsal mahalleleri kış şartlarına hazırlamaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye bağlı Örcünlü kırsal mahallesini tozdan ve çamurdan arındırmak için çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çalışmalar hakkında bilgi alarak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Kırsal mahalleleri tozdan ve çamurdan arındırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak merkezde nasıl çalışıyorsak, kırsalda da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örcünlü kırsal mahallemizi de stabilize malzeme serimi ile tozdan, çamurdan arındırıp kışa hazırlıyoruz. Bulunduğumuz köy bu çalışmaları yaptığımız 110. kırsal mahallemizdir. Belediye meclis üyelerimizle birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek bir eksik varsa tamamlamaya çalışıyoruz. Kırsal ekibimize özverili çalışmalarından dolayı teşekküre ediyorum” dedi. Baydilli vatandaşların kendilerinin yanında olduğu sürece onlara hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Örcünlü köyü sakinleri de çalışmalardan dolayı Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, yapılan yol çalışmasıyla kışı rahat geçireceklerini belirttiler.

Başkan Baydilli’nin Örcünlü kırsal mahallesindeki incelemelerine;Başkan Yardımcısı Müslüm Topal ve Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. 



30 A�ustos 2016 Sal� 13:15

http://www.urfa63haber.com/haber/karakoprude-kirsal-mahallelerde-hizmete-devam-3771.html