Eskişehirspor Kendi Seyircisinden Yoksun Hedefi Galibiyet

PTT. 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor bu hafta Eskişehirspor ile Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak

Eskişehirspor Kendi Seyircisinden Yoksun Hedefi Galibiyet

Şanlıurfasporun bu haftaki rakibi Eskişehirspor geçen hafta Balıkesirspor deplasmanında özelikle maçının ikinci yarısında sergiledikleri iyi futbolu ile deplasmanda 2-1 kazanmayı başardılar. Bu hafta onanacak olan Şanlıurfaspor Eskişehirspor maçı öncesi Eskişehirspor Teknik direktör Alpay Özalan maç hakkında bazı açıklamalarda bulundu Özalan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Eskişehirspor'u hak ettiği yere en hızlı zamanda getirmeye çalışacağız. Herkes şu anda Şanlıurfaspor maçına odaklandı. Eskişehir'de Şanlıurfaspor'u yenmemiz gerekiyor. Rakibimizin iyi durumda olduğunu biliyoruz.

Eskişehirspor Taraftarı Maça Alınmayacak

Maça iyi konsantre olduk, ancak sahamızda seyircisiz oynamamız dezavantaj olacak. Şu anda yüzde 60-70 performans gösteriyoruz. Performansımız 3. ya da 4. haftadan sonra daha da artacak."

Geçen hafta takımını galibiyete taşıyan Bruno ise Balıkesirspor maçında attığı iki golle takımına 3 puan getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Takımın başarısı için mücadele ettiğini anlatan Bruno, "Şampiyon olmak istiyoruz. Bu hafta sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'a karşı oynayacağız. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız." diye konuştu



26 A�ustos 2016 Cuma 12:12

http://www.urfa63haber.com/haber/eskisehirspor-kendi-seyircisinden-yoksun-hedefi-galibiyet-3713.html