Büyükşehir, Eyyübiye'de Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Büyükşehir, Eyyübiye'de Çalışmalarını Sürdürüyor

Sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni bulvarlar açarken bir yandan da semt pazarı, spor kompleksi, yeni bulvar, yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi, bölgede yıllardır yaşanan trafik soruna kalıcı çözümler üretmek için Akçakale- Eyyübiye yolunda genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Aynı anda yeni bulvarlar ve bağlantı yolları açmak için istimlak çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için dur durak demeden çalışıyor.

 

EYYÜBİYE'NİN ALT YAPISI YENİLENİYOR

İlçeye kalıcı hizmetler üretmek için uzun ömürlü altyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi 2016 planlaması çerçevesinde 16 bin metre kanalizasyon hattı, 3 bin metre yağmur suyu hattı ve 6 bin metre de içme suyu hattı çekti.

 

Aciliyet planına göre bir çok bölgede revizyona giden Büyükşehir Belediyesi, 270 bin metrekare sıcak asfalt, 77 bin metrekare kilitli parke yaparken, Şanlıurfa kent merkezini ilgilendiren bir çok önemli projeyi de bu ilçede hayata geçirdi.

 

Ayrıca yapımı devam eden yenice spor kompleksinin çalışmaları tam hız ilerlerken ilçeye kazandırılması beklenen semt pazarının etüt çalışmaları tamamlandı.

 

 



25 A�ustos 2016 Per�embe 16:31

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-eyyubiyede-calismalarini-surduruyor-3704.html