Geleceğin Sporcular Haliliye’de Yetişiyor

Haliliye Belediyesi; 3 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları’nda, 200’u aşkın öğrenciye, alanlarında uzman olan eğitmenler tarafından eğitim aldıkları branşa özgü taktik ve teknik eğitim alma imkanı sağlayarak, yeni sporcuların yetişmesine katkı sağlıyor.

Geleceğin Sporcular Haliliye’de Yetişiyor

Başkan Fevzi Demirkol’un “sporun ve sporcunun yanındayız” anlayışıyla, sporun ve sporcunun eğitime önem veren Haliliye Belediyesi, Yaz Spor Okulları’nı faaliyete geçirerek, yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar, 3 farklı branşta gerçekleştiriliyor. 

Halk oyunları, kick boks ve masa tenisi branşlarındaki kurslarda, branşlara özgü teknik ve taktik eğitimler vererek, sporcuların geleceğe hazırlanması hedefleniyor. Her branştan şampiyonlar yetiştiren ve yetiştirmeye devam ettirmeye çalışan Haliliye Belediyesinin açtığı kurslar, kursiyerlerin de beğenisini topluyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte Haliliye Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim gördüklerini ifade eden kursiyerler, hem spor yapmalarına hem de yaz aylarında vakit geçirecekleri bir kursun açılmasına katkı sağlayan Başkan Fevzi Demirkol’a da teşekkürlerini ilettiler.

 

Kurs kayıtlarının devam ettiği Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları ile ilgili bilgi almak isteyenler; 4442263 numaralı Beyaz Masa hattını arayabilir.



23 A�ustos 2016 Sal� 09:19

http://www.urfa63haber.com/haber/gelecegin-sporcular-haliliyede-yetisiyor-3661.html