Batuhan Karadeniz Şanlıurfaspor’da

Şanlıurfaspor transfer çalışmalarına devam ederken, son olarak İsviçre’nin St. Galen takımından Batuhan Karadeniz ile sözleşme imzaladı.

Batuhan Karadeniz Şanlıurfaspor’da

Daha önce prensip anlaşmasına varılan 1.92’lik forvet Batuhan Karadeniz bugün Şanlıurfaspor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı ve ilk idmana çıktı. 

İmza törenine Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban, 2. başkan Emin Yetim, Transfer komitesinden sorumlu yöneticiler M. Giray Küçük, Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan katıldı. 

Beşiktaş PAF takımında futbola başlayan 25 yaşındaki forvet, Beşiktaş Eskişehirspor, Trabzonspor, Sivasspor ve Elazığspor formaları giydikten sonra son olarak İsviçre’nin Süper lig ekiplerinden St. Galen forması giydi. 

Sarı Yeşilli ekip ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Batuhan Karadeniz, 2 defa U15, 26 defa U16, 28 defa U17, 2 defa U21, 2 defa’da A Milli takım formalarını giydi. Toplamda 60 Milli maça çıkan Batuhan 45 gol attı. 

Beşiktaş’ta yıldızı parlayan Batuhan Karadeniz,  Süper lig haricinde ilk defa 1. Ligde Şanlıurfaspor forması ile mücadele edecek. 



22 A�ustos 2016 Pazartesi 20:37

http://www.urfa63haber.com/haber/batuhan-karadeniz-sanliurfasporda-3654.html