Baydilli ,Yaşanabilir Bir Karaköprü İçin Sahadayız

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ali Baba Mahallesinde inceleme yaparak eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Gezi sırasında eksikliklerle ilgili birim müdürlerine gerekli çalışmanın yapılması talimatını veriyor.

Baydilli ,Yaşanabilir Bir Karaköprü İçin Sahadayız

Daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmak için göreve geldiği ilk günden bu yana mesaiye erken başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabahın erken saatlerinde Ali Baba Mahallesinde incelemelerde bulundu.  

Mahalle gezileri sırasında yanına teknik ekibi de alan Başkan Metin Baydilli, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. 

Gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Metin Baydilli, vatandaşların talep ve önerileri dinledi.  

  

 

Her gün bir mahallede incelemelerde bulunduklarını ifade eden Başkan Metin Baydilli, “Göreve geldiğimiz günden bu yan her gün bir mahallemizde inceleme yaparak eksiklikleri yerinde görme fırsatımız oluyor. Bugün Ali Baba mahallemizde teknik saha ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Ali Baba mahallesinde Karaköprü Belediyesi olarak neler yapabiliriz yerinde gördük. Eksik gördüğümüz çalışmaların bir an önce bitirilmesi için Birim Müdürlerimize gerekli talimatları verdik” dedi. 

İlçe halkının hayatını kolaylaştırıcı hizmetler üretmek için çalıştıklarını belirten Başkan Metin Baydilli, “İlçemizi yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Karaköprü Belediyesi olarak hizmetlerimizin odağına her zaman insanı yerleştirdik. İnsan hayatına yatırım yaptık, bu amaç doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyoruz” diye konuştu. 

 



22 A�ustos 2016 Pazartesi 10:47

http://www.urfa63haber.com/haber/baydilli-yasanabilir-bir-karakopru-icin-sahadayiz-3643.html