Demirkol İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal ve merkez mahallerde Mahalle muhtarları ve birim müdürleri ile ziyaretlerini sürdürerek ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.

Demirkol İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan,  Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Bağış ile birlikte Sırrın Mahallesine bağlı Gürcütepe bölgesini ziyaret etti. Birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol’u,  Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara ve mahalle sakinleri karşıladı.  Mahalle halkının da yoğun ilgilisiyle karşılanan Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından daha önce yapılan çalışmaları da inceledi.  Gürcütepe  halkının taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için de birim müdürlerine talimat verdi. 

Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepe Kırsal Bölgesi’nde incelemelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Demirkol,  “Bugün Sırrın Mahallemizin Gürcütepe Bölgesinde incelemelerde bulunduk. Yapılan taziye evini inceledik. Ayrıca sokaklarımızı yollarımız inceledik. Gürcütepe Halkına teşekkür ediyorum. Gürcütepe’ya biz geçmiş zamanlarda da çok geldik. Ben Belediye başkanı olmadan öncede bu bölgeye çok geldim. Gürcütepe ile geçmişten gelen bir dostluğumuz var. Yine aynı şekilde Belediye Başkanı seçildikten sonra da çeşitli defalarda geldik. Bu defa Gürcütepe’nin ihtiyaçlarını tespit ettik.  Şimdiye kadar beklediğimiz içme suyu ve kanalizasyon şebekesinin bazı sokakların dışında bitmiş olduğunu gördük. Gürcütepe’sinde çalışmalarımız devam edecek. İnşallah çalışmalarımız belli bir düzeye geldiğinde yine halkımızla birlikte olacağız. Ayrıca Gürcütepe halkı Milli İrade ve Demokrasi nöbetlerinde bizi hiç yalnız bırakmadı.

 

Sırrın Mahalle Muhtarı İbrahim Kara ise Başkan Demirkol’un mahallenin ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiğini anlattı. Muhtar İbrahim Kara “Başkanımızın sayesinde Allah’ın izni ile Gürcütepe’nin ihtiyaçları giderilecektir. Başkanımız Fevzi Demirkol ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

 

Başkan Demirkol Merkez Mahallelerde ise Bahçelievler Bölgesini Ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Osman Uludağ, Mehmet Selim Polatkan ile  Şair Şevket Mahalle Muhtarı Mehmet Cüneyt Görgün de ziyarete eşlik etti.  Bahçelievler Bölgesinde esnafı ziyaret eden Başkan Demirkol, vatandaşların taleplerini dinledi. 

 



21 A�ustos 2016 Pazar 21:05

http://www.urfa63haber.com/haber/demirkol-ihtiyaclari-yerinde-tespit-ediyor-3631.html