Siverek’te Beton Asfaltlama yapıldı.

Siverek Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından ilçenin muhtelif mahalle ve semtlerinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları devam ediyor.

Siverek’te Beton Asfaltlama yapıldı.

Fen işleri müdürlüğünce daha önce kanalizasyon, içme suyu ile su giderleri gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan Bahçelievler mahallesinde beton asfalt dökümü yapıldı. Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Siverek Belediyesi kendi yetki alanına giren yol ve caddelerde çalışmalar yürüttüğünü belirten Siverek Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu “Daha önce Bahçelievler Mahallemizin PMT serimini gerçekleştirmiştik. Bugünde PMT serimi sonrasında sıcak asfalt çalışmamızı başlatmış bulunuyoruz. Siverek Belediyesi tüm bu çalışmaları kendi imkânlarıyla yapmaktadır, bu çalışmalarda toplamda 120 bin ton sıcak asfalt, yaklaşık olarak 60 kilometre sıcak asfaltı Belediyemizin yetki ve alanlarına giren cadde ve sokaklarında bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. İlçemizin muhtelif mahallelerinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi 



19 A�ustos 2016 Cuma 15:56

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-beton-asfaltlama-yapildi-3618.html