Halkın Huzuru İçin 36 Güvenlik Noktası

Son Günlerde yaşanan Terör olayları ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yazılı basın açıklaması yayınlandı.

Halkın Huzuru İçin 36 Güvenlik Noktası

Yayınlanan Basın Açıklamasında şu ifadelere yer verildi.” Türkiye genelinde son günlerde meydana gelen terör eylemleri kapsamında; terör örgütü mensuplarınca güvenlik kuvvetlerine yönelik, menfez ve yollarda patlayıcı madde ile tuzaklama yapma, yol kontrol ve arama noktalarına ve hizmet binalarına patlayıcı yüklü araçlarla saldırıda bulunma olaylarında artış olmasından dolayı, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından muhtemel terör eylemlerini önlemek maksadıyla Şanlıurfa ili genelinde terör örgütünün kullanabileceği yol güzergâhlarında oluşturulan (36) farklı yol kontrol ve arama noktalarında, Komando unsurları, Asayiş Timleri, Trafik ve Köpek Timi ile zırhlı araçların desteği ile yol kontrol ve aramaları sıklaştırılarak uygulanmaktadır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. “ denildi.



18 A�ustos 2016 Per�embe 16:18

http://www.urfa63haber.com/haber/halkin-huzuru-icin-36-guvenlik-noktasi-3600.html