Ekinci, Taraftarı Passolig almaya davet etti

Şanlıurfaspor Asbaşkanı Ahmet Ekinci, bu hafta oynanacak maçlar öncesi taraftara çağrıda bulundu.

Ekinci, Taraftarı Passolig almaya davet etti

Ekinci, PTT 1. Ligin ilk haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacaklarını ifade ederken, “Tüm Şanlıurfalıları önce Passolig almaya sonrada maça gelmeye davet ediyoruz” dedi. 

Şanlıurfaspor’da transfer çalışmalarının devam ettiğine değinen Ekinci, “Yönetim kurulumuz olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Teknik ekibimiz ile istişarelerde bulunuyoruz. İnşallah en kısa zamanda transferlerimizi sonuçlandırarak lige eksiksiz başlamak istiyoruz” 

Pazar günü ilk maça çıkacaklarını hatırlatan Ekinci, “21 Ağustos Pazar günü PTT 1. Ligin ilk karşılaşmasın olan Ümraniyespor ile karşılaşacağız. İnşallah ilk haftamızda iyi bir sonuç alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Bu açıdan da bakarsak tüm taraftarlarımızı Pazar günü GAP Arena stadında görmek istiyoruz. Bugüne kadar Şanlıurfaspor Passolig satışlarının 12 bin civarında olduğunu görüyoruz. Taraftarlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. 30 bin kişilik statta en az 30 bin Passolig kartının satılması gerektiğini düşünüyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız Pazar günü oynanacak maçtan önce Passolig kartı olmayanların kartlarını almalarıdır. Passolig kartını alan yada önceden kartı olan taraftarlarımızda hafta içi satışa sunulacak biletleri kartlarına yükleterek maça gelebileceklerdir. Maç günüde bırakmadan Passolig ve bilet işlemlerini yapmalarını taraftarlarımızdan rica ediyoruz” diye konuştu. 

Ekinci ayrıca, bu hafta sonu başlayacak maçlar öncesi tüm takımlara başarılar dilerken, bu sezonun centilmence bir sezon olmasını diledi.

 



12 A�ustos 2016 Cuma 15:57

http://www.urfa63haber.com/haber/ekinci-taraftari-passolig-almaya-davet-etti-3520.html