Demokrasiden Yana Tavr Koyanlara Şükranlarımı Sunarım

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, hain darbe girişiminden sonra iradesine sahip çıkan halka teşekkür etmek için bir mesaj yayımladı.

Demokrasiden Yana Tavr Koyanlara Şükranlarımı Sunarım

Yayımladığı mesajında;  günlerdir meydanları doldurarak darbe girişimine en güzel cevabı veren ve iradesine sahip çıkan Türk halkına teşekkür eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 15 Temmuz’un birlik ve beraberliğimizin tescillendiği önemli bir gün olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın darbe girişimi gecesinde halkı sokaklara çağırdığını ve bu çağrının toplumun tüm kesimlerinde karşılık bulduğunu kaydeden Başkan Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fersasetiyle halkımızın dirayetiyle ülkenin büyük bir beladan kurtarıldığını söyledi. Kaya, vatan hainlerine karşı göstermiş olduğu dirayetli duruş nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. 

Başkan Kaya; "Devletimizin varlığına ve anayasal düzenimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup hain tarafından başlatılan darbe girişimine karşı, en güzel cevabı veren tüm Türk milletine ve Şanlıurfalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. ” diye konuştu. 

Darbeye karşı ilk andan itibaren tüm gece boyunca dimdik ayakta duran, devletin birlik ve bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan Şanlıurfalıların tarihi bir duruş sergilediğini ifade eden Başkan Kaya;  “İhanet şebekeleri tarafından tertiplenen ve ülkemizin birliğini, demokrasimizi hedef alan bu hain girişim, hak ettiği cevabı en etkili şekilde almıştır. Darbe girişimi karşısında onurlu bir duruş sergileyerek, demokrasiden yana tavrını koyan ve meydanları bir an olsun boş bırakmayan vatansever Şanlıurfa halkına şükranlarımı sunarım. Allah hepsinden razı olsun.” dedi. 



12 A�ustos 2016 Cuma 08:50

http://www.urfa63haber.com/haber/demokrasiden-yana-tavr-koyanlara-sukranlarimi-sunarim-3509.html