ŞUTB’ tan Pamuk Sorumlu Denetçi Eğitimi

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, pamuk ve çırçır işletmelerine yönelik Pamuk Sorumlu Denetçi eğitimi düzenleneceğini bildirdi.

ŞUTB’ tan Pamuk Sorumlu Denetçi Eğitimi

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Ekonomi Bakanlığı Güneydoğu Anadolun Bölge Müdürlüğü görev alanında bulunan pamuk ve çırçır işletmelerine yönetlik Pamuk Sorumlu Denetçi eğitimi düzenleneceğini belirterek,  pamuk ve çırçır işiyle uğraşanların bu eğitimi kaçırmamaları gerektiğini belirtti. 

2012 yılı içerisinde Pamuk Sorumlu Denetçi belgesi alıp 30 Haziran 2016 tarihine kadar başvuru yapanların sürelerinin 31 Temmuz 2019 yılına kadar uzatıldığını da kaydeden Yıldız, başvuruda bulunmayanların belgelerinin iptal edildiğini açıkladı. 

Yıldız, Ekonomi Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan eğitimin 5-6 Eylül 2016 tarihinde Ürün Denetmenleri Şanlıurfa Grup Başkanlığı Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda düzenleneceğini ve  başvuruların 31 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edeceğini hatırlattı.

 



9 A�ustos 2016 Sal� 12:28

http://www.urfa63haber.com/haber/sutb-tan-pamuk-sorumlu-denetci-egitimi--3472.html