Esnaftan Başkan Çiftçi'ye Teşekkür Ziyareti

Eski Koşu Meydanında yapımına başlanan sebze ve balık pazarı için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret eden esnaf, yatırımlarından dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.

Esnaftan Başkan Çiftçi'ye Teşekkür Ziyareti

Şanlıurfa şehir merkezinde her esnaf gurubu için belirlenen bölgelere iş merkezleri kurarak şehircilik alanında Şanlıurfa'yı ileriye taşımayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu kez balıkçı esnafının takdirini topladı. 

Eski Koşu Meydanı olarak bilinen bölgede proje uygulamasına başlanan sebze ve balık pazarının yapımı için sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren bölge esnafı, duyarlılığından ve yatırımlara yönelik verdiği önemden dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. 

Ziyarette Başkan Çiftçi, çalışmalarında geleceği esas alarak hareket ettiklerini belirtirken, "İnşallah Şanlıurfa'mızda her esnaf gurubu için belirli bölgelerde yapacağımız merkezlerle sosyol hayata olduğu kadar ekonomik gelişmeye de katkı sunacağız. Bugün bizi ziyaret eden esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu tür tepkiler bizlerin doğru yolda olduğunun en güzel göstergesidir. Şanlıurfa'mıza daha nice bu tür projelerle katkı sunacağız" dedi.

 

Yıllardır Şanlıurfa'da taleplerine rağmen herhangi bir adımın atılmadığını ancak Başkan Nihat Çiftçi'nin duyarlılığı ile sebze ve balık pazarı sorununun nihayet çözüme kavuştuğunu dile getiren esnaf ise, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Onun sayesinde şehir içinde dağınık bir şekilde olan esnafımızla aynı çatı altında bir araya geleceğiz. Halkımız da artık böylesine bir pazara gelerek istediği şekilde alış verişini yapabilecek" şeklinde konuştu.



7 A�ustos 2016 Pazar 13:36

http://www.urfa63haber.com/haber/esnaftan-baskan-ciftciye-tesekkur-ziyareti-3448.html