Çelik, FETO Bağımlıdır Dedi

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Rabia Meydanı’nda halka hitap ederek feto’nun bağımlı olduğunu söyledi.

Çelik, FETO Bağımlıdır Dedi

Çelik, “15 Temmuzda darbe girişimde bulunan vatan haini ABD ve Siyonist ve haçlıların maşası olan feto ile ilgili  halk  bana sık sık şu soruyu soruyor.

 Bunun göz altları neden şiş ve morarmış, uyuşturucu bağımlılığı ile alakası var mı?  Bende bu kişinin her açıdan bağımlı olduğunu size söyleyebilirim diyorum. Bu kişiyi ruh hali bozuk Avrupa bağımlısı, darbe bağımlısı, çıkar bağımlısı olarak görüyorum, onun için bağımlı kategorisine koyabiliriz. Ayrıca uyuşturucu madde kullanabileceği yönünde de kanaatlerimde var. Çünkü; bağımlılar krize girdiği anda istediğine ulaşmak için her şeyi yaparlar. Bu kişide muhtemelen böyle bir durumdadır. Şimdi bu kişi ve buna hizmet eden örgütünün ele başlarının idamını istiyoruz.

 Bu tür bölücü örgütler aynı zamanda gençlerimize de uyuşturucu madde satarak zehirlemektedir. Bir kez daha meclise seslenerek idam cezasını biran önce çıkarın ve uyuşturucu madde satanları da idam cezasına dahil edin.” dedi.

Çelik 15 Temmuzdan bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine milli irade nöbetine devam ettiklerini söyledi. Çelik, ülkemizi bu tür bağımlılara ve örgütlere kaptırmayacağız,  bunun içinde gece gündüz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  Bu amaçla da 7 Ağustosa kadar alanda Yeşilay standımızla halkımıza ikramlarda bulunmaktayız, dedi



5 A�ustos 2016 Cuma 16:08

http://www.urfa63haber.com/haber/celik-feto-bagimlidir-dedi-3418.html