Topçu Meydanı İçin Toplandılar

Şanlıurfa’nın en önemli meydanlarından olan Rabia/Topçu Meydanı ile ilgili Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Topçu Meydanı İçin Toplandılar

Valilik toplantı salonundaki toplantıda Rabia/Topçu Meydanı Sosyal Gelişme Programı çerçevesinde yapılabilecekler ele alındı. Hayata geçirilmesi planlanan program ile meydanda yeni bir mimari düzenleme yapılması sonrasında şehrin sosyal ihtiyaçlarının ve toplumsal gelişiminin arttırılması hedefleniyor. 

Programın hayata geçirilebilmesi için katılımcıların fikir alış verişinde bulunduğu toplantıda; toplumsal gelişme için Sivil Toplum Kuruluşları eliyle projelerin yapılmasının teşvik edilmesi de görüşüldü. 

Programın hayata geçirilmesiyle meydanda yürütülecek olan projelerin Şanlıurfa’nın sosyal hayatına önemli katkılar sunacağını kaydeden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; bu yönüyle programı çok önemsediğini, belediyelerin ve sivil toplum kuruluşlarının da bu konuda hem fikir olduğunu dile getirdi. Programın STK’ların hizmetlerine de olumlu katkı sunması beklenirken toplantının ikincisini de yine sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yapılması kararlaştırıldı. 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcıları Yusuf Ziya Çelikkaya ve Tarık Açıkgöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Acar, Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Uğur Beyazgül, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kırıkçı ve Valilik Danışmanı İbrahim Akgün katıldı.

 



4 A�ustos 2016 Per�embe 13:51

http://www.urfa63haber.com/haber/topcu-meydani-icin-toplandilar-3398.html