Vali Tuna Şanlıurfa Şanına Yakışanı Yapmıştır

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; darbe girişimine karşı ilk günden beri meydanları dolduran Şanlıurfalılarla bir araya geldi.

Vali Tuna Şanlıurfa Şanına Yakışanı Yapmıştır

Rabia Meydanında devam eden darbe karşıtı gösterilerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tuna burada yaptığı konuşmada; 14 günden bu yana Şanlıurfa’nın meydanlarında, sokak ve caddelerinde iradesine sahip çıkan ve bunu tüm dünyaya gösteren Şanlıurfalılara teşekkür etti. 

Milletin hizmetinde olan kamu görevlilerine, gösterdikleri duruşlara en büyük desteği vatandaşların verdiğini belirten Vali Tuna: “Kahraman polisimizle ilk akşamdan itibaren milli iradeyi çiğnemeye çalışan bu ihanet şebekesinin önünde durmaya çalıştık. Gereken tedbirleri aldık ama tabi ki sizlerin bizim yanımızda olmanız başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün ülkenin işini kolaylaştırdı ve onların geri adım atmasını sağladı” ifadelerini kullandı. 

“Bu millet yüz sene önce Çanakkale’de nasıl bir duruş sergilediyse yine aynı ruha sahip olduğunu bir kez daha bütün dünyaya ispat etti” sözleriyle vatandaşlara hitabını sürdüren Vali Güngör Azim Tuna: “İslam dünyasının takdirini kazandınız. Onların duaları bizimle, bunu görmek lazım. Bütün mazlum milletlerin öncülüğünü yapan bu millet yine İnşallah kıyamete kadar payidar olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecek. Düşmanlar emellerine ulaşamayacaklar” dedi. 

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna: “Şanlıurfa bizim için çok önemli bir nokta. Burada sıkı durursak, birbirimize sarılırsak hangi taraftan olursa olsun hainlerin, bölücülerin, kalleşlerin oyununa gelmezsek inanın bütün Türkiye rahat eder. Şanlıurfa her zaman şanına yakışanı yapmıştır, bugün de yapmaya devam ediyor” cümlelerinin ardından konuşmasını tüm Şanlıurfalılara teşekkür ederek bitirdi. 



30 Temmuz 2016 Cumartesi 12:35

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-tuna-sanliurfa-sanina-yakisani-yapmistir-3304.html