40 Yıllık Hain Yapılanma 4 Saatte Bertaraf Oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin TÜMSİAD’ı ziyaretinde konuşan Başkan M.Sadık Sade, “Millet, birlikte hareket ederek geleceğine sahip çıkmıştır”.

40 Yıllık Hain Yapılanma 4 Saatte Bertaraf Oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi TÜMSİAD’ı ziyaret etti. TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Çiftçi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette söz alan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, Milletin hiçbir ayırım gözetmeden bir araya gelerek geleceğine sahip çıktığını söyledi. Başkan Sade, “15 Temmuz’da gördük ki; 40 yıllık hain yapılanma 4 saatte bertaraf oldu. Niyet hayrolsaydı akıbet de hayrolurdu. Ancak kötü niyetli olan bu yapılanma milletten en ağır cevabı alarak çökertildi. Eskiden darbelerde bozulan huzur ortamını yeniden tesis etmek diye bahane sunulurdu. Bu son darbe girişiminde var olan huzuru bozmak esas alınmıştır. Türkiye büyük devlettir, halkı da büyük millettir. Milletimizin ve bayrağımızın bekâsı için devletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Darbecilerin beklentilerinin aksine içeride ve dışarıda Türkiye’nin ekonomisine güven kat kat artmıştır. TÜMSİAD olarak bu güven ortamını yatırımlarla taçlandırmak gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de yaptığı konuşmada ortak akılla hareket etmenin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığına dikkat çekti. Başkan Çiftçi, “Bu darbe girişiminden sonra Devlet kavramının manası daha iyi anlaşıldı. Devlette çürük yapılar olduğu takdirde başımıza neler gelebileceğini hep birlikte gördük. Güçlü bir devlete hepimizin ihtiyacı var. Halkımızın devletine sahip çıkması biz yöneticilerin sorumluluğunu daha da arttırıyor. İçimizdeki yanlışları ve yanlışlıkları ayıklamak hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.



29 Temmuz 2016 Cuma 16:55

http://www.urfa63haber.com/haber/40-yillik-hain-yapilanma-4-saatte-bertaraf-oldu-3297.html