Kent İçi Ulaşımda Güzergah Değişikliği

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren köprülü kavşaklardaki çalışmalardan dolayı UKOME'nin kararı ile 21, 36, 61, 71 ve 75 nolu şehir içi ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarında güzergah değişikliğine gidildi.

Kent İçi Ulaşımda Güzergah Değişikliği

Şanlıurfa-Diyarbakır Yolu istikametinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesi Kavşaklarında sürdürülen Köprülü Kavşak çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa trafiğini büyük bir ölçüde rahatlatması beklenen kavşaklarda asfalt serimi tamamlanan servis yollar trafiğe açılırken, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) kararı ile 27 Temmuz 2016 tarihinden itibaren mevcut yollarda geçici güzergah değişikliğine gidildi.

UKOME kararı kapsamında şehir içi toplu taşımada 12 Nolu hat DSİ yerineTugay - Şanmar arasından yola giriş yaparak yukarı istikametine çıkıyor. Öte yandan yine Vali Konağına giriş olmadığından dolayı; 36, 61, 71 ve 75 nolu hatlar da Tugay - Şanmar istikametinden girerek Tatlises İlkokulu -Eski Carrefoursa-Vali Konağı-Askerlik Şubesi-Otogar güzergahları üzerinden yolcularını adreslerine ulaştırıyor. 



29 Temmuz 2016 Cuma 16:43

http://www.urfa63haber.com/haber/kent-ici-ulasimda-guzergah-degisikligi-3296.html