Demokrasi Nöbetini Devam

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 15 Temmuz askeri kalkışma girişimi sonrasında başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetini devam ettiriyor.

Demokrasi Nöbetini Devam

Her gece alanları dolduran binlere seslenen Başkan Demirkol, halkın bu kalkışma girişimiyle bir destan yazdığını vurguluyor.

 

Başkan Fevzi Demirkol, başlatılan demokrasi nöbeti sonrasında alanlardan bir an olsun ayrılmıyor. Gündüz belediyenin asli işleriyle uğraşıp, gece de nöbet alanında bulunan Başkan Demirkol, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşların sıkça görüşerek, fotoğraf çektirmek istediği Başkan Demirkol, ikinci talimat gelene kadar alanları boşaltılmaması çağrısını da yineliyor.

 

Demokrasi nöbetinin on üçüncü gecesinde de vatandaşlar bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, binlere yaptığı konuşmasında ise şunları kaydetti:

“Evini, işini bırakıp bu meydanları dolduran Şanlıurfalılar, hepiniz ne büyüksünüz ve sizlerin mensup oldukları tüm sosyal kategoriler, kadınlarımız, kızlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ne büyüksünüz ki, o günden bu geceye bu alanı boşaltmadınız. Allah sizden razı olsun. Bu meydanı Başkomutanımızdan, liderimizden talimat gelinceye kadar boşaltmayacağız. Gündüz işe, gece nöbete devam edeceğiz. Bu meydanda Şanlıurfa’nın her mahallesinden, Türkiye’nin her ilinden temsilcilerimiz var. Bu meydanda Çanakkale’ye kimler gitmişse, Çanakkale’ye giden ecdadın torunları var. Yine bir Çanakkale destanı yazıyorsunuz. Allah sizden razı olsun. 15 Temmuz’da bu direnişte yaralılarımız var, Şanlıurfa’nın dört şehidi var. Yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bir destan yazdınız. Bu destanın hepiniz farkındasınız.”



28 Temmuz 2016 Per�embe 14:40

http://www.urfa63haber.com/haber/demokrasi-nobetini-devam--3275.html