Oluşturulmak İstenilen Bilgi Kirliliğine Fırsat Vermeyelim

Darbe girişimine karşı Şanlıurfa'da da meydanları dolduran on binlerce vatandaş Demokrasi Nöbetinin 8. gününde Rabia Meydanında Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen programla bir araya geldi.

Oluşturulmak İstenilen Bilgi Kirliliğine Fırsat Vermeyelim

15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından bu güne kadar meydanları doldurarak demokrasi nöbetine devam eden Şanlıurfalılar, Eyyübiye Belediyesi tarafından Rabia meydanında düzenlenen program ile ünlü radyo programcısı ve Şair Talha Bora Öge ile buluştu. 

"BİZE DÜŞEN HİZMETİN EN İYİSİNİ SİZLERE SAĞLAMAKTIR" 

Rabia Meydanında düzenlenen ve on binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde halka seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Vatanına sahip çıkan, meydanları boş bırakmayan Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizlerin hizmetkarıyız" dedi. 

"İkinci bir emre kadar meydanlarda nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz" diyen Başkan Nihat Çiftçi,  sosyal medya üzerinden yapılmak istenilen bilgi kirliliği ve algı operasyonlarına fırsat vermemeliyiz. Sakinlik ve sükunet içerisinde demokrasiye sahip çıkmalıyız. 15 Temmuzda tüm vatandaşlarımız gazi durumundadır. Çünkü yapılan hareket Türkiye'ye yapılıyordu. Yapılan hareketlerle ülkemiz ele geçirilmek isteniyordu. Türkiye'nin sahibi sizler darbeyi cevabını vererek "dur" dediniz. Bizlere de düşen sizlere en iyi hizmeti yerine getirmektir. Bu süreç içerisinde vatanını birlik ve beraberliğini koruyan tüm kamu kurum, kuruluşların ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Öte yandan programa katılan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Şanlıurfa Gaziler Dernek Başkanı Hasan Doğan vatandaşlara hitap ederek demokrasi nöbeti tutan meydanları dolduran tüm Şanlıurfalılara teşekkür ettiler.

 



23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:01

http://www.urfa63haber.com/haber/olusturulmak-istenilen-bilgi-kirliligine-firsat-vermeyelim-3217.html