Büyükşehir,Projelerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, çalışma temposunu aynı yoğunlukla sürdürüyor. Kent ulaşımına yönelik iki önemli proje olan Çelik Köprüler ve Köprülü Kavşaktaki çalışmalar tüm hızıyla sürerken, hizmetlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Büyükşehir,Projelerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan ve iki çelik köprünün inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yaşanan trafik yoğunluğunun önemli ölçüde azaltacak olan çelik köprüler, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bulvarları da birbirine bağlayarak trafik akışını rahatlatacak.

1861 dönümlük GAP Vadisi Projesi içerisinde çalışmaları devam eden 36 metrelik ve 25 metrelik 2 adet çelik köprü, "GAP Vadisi Cazibe Merkezi" projesiyle bütünleşik olan ve anahtar rol alacak konumunda bölgenin ulaşım ve erişim ayağını oluşturuyor.

GAP Vadisi etrafından geçen ve bölge ulaşımını olumsuz etkileyen ana sulama kanalı üzerinde yapılmaya başlanan 2 adet çelik köprü sayesinde proje kapsamında inşa edilen tesislere kolaylıkla ulaşım imkanı sağlanacak. 

KAVŞAKLARDA ÇALIŞMALAR TAM HIZ 

Büyükşehir Belediyesi, öte yandan Sırrın bölgesinde yer alan köprülü kavşak çalışmasını sürdürüyor. Köprünün üst kısmını taşıyacak olan kolonlarda beton dökme işleminin sürdüğü çelik kavşakların kısa bir sürede tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Kontrollü trafik geçişinin sağlandığı bölgede, kavşakların tamamlanması ile trafikte büyük bir rahatlama görülecek.

 



21 Temmuz 2016 Per�embe 14:00

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehirprojelerini-surduruyor-3199.html