Bağıban Kampı Değerlendirdi

Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban kampın çok verimli geçtiğini ve transferlere devam edeceklerini söyledi.

Bağıban Kampı Değerlendirdi

Bolu Koru otelde kamp çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekibin kulüp başkanı Bağıban, bugüne kadar çok sayıda transfer yaptıklarını ve görüştükleri futbolcular olduğunu belirtti. 

Bağıban, “Yaklaşık 10 gündür kamp çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar 17 transfer yaptık. Görüştüğümüz yerli ve yabancı futbolcular var. 

“Ülkemizim arkasındayız” 

Bağıbnan Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı futbolcuların yarın kampa geleceklerini belirtirken, “Biliyorsunuz Ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Çok şükür bu sıkıntılı durumu bertaraf ettik. Ülkemizin arkasındayız. Bu yüzden bazı futbolcular yarın buraya gelecek ve görüşeceğiz. Antrenmanlarımız hergün çift idman şekilde devam ediyor. Eksikliklerimi tamamlaya çalışıyoruz. Bizim amacımız gerçekten kampı kamp olarak yaşamak ve futbolcuların bütün eksikliklerini görebilmek. 

“2. Etap Erzurum’da” 

Kulüp Başkanı İsmail Bağıban Bolu Koru otelde yaptıkları kamp çalışmalarının ilkinin Cuma günü sona ereceğini ifade ederken, 2. etap kamp çalışmalarını Erzurum’da yapacaklarını dile getirdi. 

“Şanlıurfaspor çok güçlü hale gelecek” 

Bağıban, Şanlıurfaspor’un ihtiyacı olan güçlü bir Şanlıurfaspor’u oluşturmak için çabalıyoruz dedi.

Başkan Bağıban, “Şanlıurfaspor’u daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. İhtiyacımız olan güçlü bir Şanlıurfaspor oluşturmak istiyoruz. Yönetici arkadaşlarımız takımı yalnız bırakmıyor. Buraya gelip gidiyorlar beraberce değerlendirmeler yapıyoruz. Çok güzel günlerin bizi beklediğini söylemek istiyorum” dedi. 

“Ülkemize zeval gelmesin” 

Bağıban, Türkiye’de yaşanan darbe girişimini kınadığını belirtirken, Ülkemizin yanında olduğumuzu belirtiyoruz. İnşallah ülkemize zeval gelmesin. Herkese esenlikler ve hayırlı günler diliyorum” diye konuştu. 



18 Temmuz 2016 Pazartesi 20:49

http://www.urfa63haber.com/haber/bagiban-kampi-degerlendirdi-3160.html