Türkiye Tarihi Bir Süreçten Geçiyor

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı M.Sadık Sade Yapılan Darbe girişimleri ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

Türkiye Tarihi Bir Süreçten Geçiyor

Başkan Sade Açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Türkiye Tarihi Bir Süreçten Geçiyor. Antidemokratik girişimlerle sınandığımız kara bir geceyi geride bıraktık. O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın emrine, tereddüt etmeksizin icabet ederek meydanlarda yer aldık. TÜMSİAD Yönetim Kurulu olarak tüm üyelerimizle birlikte bu kalkışmaya dur deme kararlılığımızı teyit ettik.

Halkımız, demokrasiye bağlılığını ve Türkiye için en ideal yönetim biçiminin demokrasi olduğunu göstermek için Başkomutanın talimatıyla sokaklara indi. Her şeye rağmen meydanları terk etmeyen vatandaşlarımıza minnettarız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü hedef alanlara karşı meydanlarda kalmaya ve tek yürek olmaya devam edeceğiz.

TÜMSİAD olarak milletin iradesini temsil eden ve sağduyusunu korumayı başaran milletvekillerimize de teşekkür borçluyuz. Gazi Meclis her türlü olumsuzluğa rağmen kalkışma girişimine karşı hep birlikte son derece önemli bir dik duruş sergiledi. Bundan dolayı tüm partilerin temsilcilerine ayrı ayrı şükranlarımızı iletiyoruz.

Herkes şunu bilsin ki; TÜMSİAD ve kardeş kuruluşları demokrasiye zarar vermeye çalışan her türlü girişimin karşısındadır. Bu süreçte TÜMSİAD olarak milli iradenin yanında üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Ülkemiz daha önce de birçok sınavdan alnının akıyla çıktı. Bunu da geride bırakacağımıza inancımız tamdır.

Bu kara gecede maalesef çok üzücü kayıplar da verdik. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.” dedi. 



18 Temmuz 2016 Pazartesi 09:40

http://www.urfa63haber.com/haber/turkiye-tarihi-bir-surecten-geciyor-3147.html