Taksicilerden Demokrasiye Tam Destek

Şanlıurfa Ticari Taksiler Derneğinden demokrasiye tam destek.

Taksicilerden Demokrasiye Tam Destek

FETÖ'nün püskürtülen darbe girişiminin ardından Şanlıurfa Ticari Taksiler Derneği Başkanı Hasan Karadaş liderliğinde toplanan taksiciler Şanlıurfa’da şehir içinde büyük bir konvoy oluşturarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım hükümetine tam destek verdiler.

FETÖ'nün püskürtülen darbe girişimini kınayan Şanlıurfa Ticari Taksiler Derneği Başkanı Hasan Karadaş, demokratik seçimle işbaşına gelen, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetinin arkasında olduklarını belirttiler.

 Türkiye'de demokratik kurumlara tam destek verdiğini belirten Başkan Karadaş, Şanlıurfa Ticari Taksiler Derneği ve Balıklı göl taksi durağı esnafı olarak şehir merkezinde oluşturduğumuz konvoyla Şanlıurfa Ak Parti İl başkanlığına gelerek İl Başkan Yardımcımız Cemil Çadak beyle görüşerek her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik.

HALKI AK PARTİYE VE MEYDANLARA ÜCRETSİZ TAŞIYORUZ.

Biz taksici esnafı olarak derneğimize bağlı tüm taksiciler ve Balıklı göl taksi durağında halkımızı ücretsiz olarak Ak Parti İl Başkanlığına ve Şanlıurfa’da bulunan meydanlara ücretsiz olarak taşıma hizmeti sunmaya başladık.

Ak Partiye ve demokrasiye destek olmak isteyen tüm vatandaşları ücretsiz taksi hizmeti veriyoruz.

Gün demokrasiye destek olma ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkma günüdür. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve hükümetine elimizden ne gelirse destek olmaya hazırız. Dedi.



16 Temmuz 2016 Cumartesi 17:57

http://www.urfa63haber.com/haber/taksicilerden-demokrasiye-tam-destek-3126.html