Bakan Çelik,Şanlıurfaspor kampında

Tarım Gıda ve hayvancılık bakanı, Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik, Şanlıurfaspor’un Bolu’daki kampını ziyaret etti.

Bakan Çelik,Şanlıurfaspor kampında

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte sarı yeşilli ekibin Bolu Koru oteldeki kampına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Balan Çelik, Şanlıurfaspor’un bu sene şampiyon olması için elimizden ne geliyorsa onu yapacağız dedi. 

Bakan Çelik’i Bolu Koru otelde Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor fahri başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp başkanı İsmail Bağıban, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz,  eski Şanlıurfa tarım il müdürü Bolu Abant Tv sahibi Mehmet Altun, Başkan vekili Şerdil Karahan, Futbol şube sorumlusu M. Giray Küçük, transfer komitesinden Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan, karşıladı. 

Bakan Çelik, Şanlıurfasporlu futbolculara bir konuşma yaptı ve kentin önemine değinerek, “Bu kadar önemli bir kentte, bu takımın mutlaka süper lige çıkması gerektiğinin altını çizdi. 

Şartlar ne olursa olsun Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olacağını kaydeden Bakan Çelik, “İnşallah bu sene şampiyon olacaksınız, ben buna inanıyorum. Şanlıurfa gibi özel bir şehrin buna ihtiyacı var. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

Futbolcularla bir süre sohbet eden Balan Çelik daha sonra Şanlıurfaspor yönetim kurulu ile uzun süren bir toplantı yaparak otelde ayrıldı.

 

 



15 Temmuz 2016 Cuma 08:19

http://www.urfa63haber.com/haber/bakan-celiksanliurfaspor-kampinda--3089.html